TTC Sokah Geleide Trainingen

Update: 24.08.2016

VANAF SEPTEMBER WEER WOENSDAGAVONDTRAININGEN:
De zomer en de stages zijn voorbij, vanaf september zijn er weer geleide woensdagavondtrainingen in Sokah. Kilomo Vitta hervat zijn werkzaamheden op woensdag 14 september. Op woensdag 7 september gaat immers de "Best of Five" (AVVV) door in Sokah, zodat het lokaal dan nagenoeg onbeschikbaar is. Er zullen dan slechts twee tafels vrij zijn voor vrije training. We openen daarom ook de deuren op dinsdagavond 6 september (vanaf 19.30 uur) voor vrije training. Opgelet verder: de geleide training op woensdag vangt dit seizoen aan om 19.30 uur!

JEUGDTRAININGEN HERVATTEN OP MAANDAG 29 AUGUSTUS:
De zomervakantie zit er bijna op en ook de jeugdtrainingen hervatten. Een overzichtje van de groepsindeling volgt via de mensen van ons jeugdcomitee, via coördinator Ayrton Pohl en/of via jeugdtrainer Luc Sierens. Tot dan zijn alle jeugdspelers welkom op àlle trainingen.

NIEUW: SOKAH OPEN OP WOENSDAGNAMIDDAG:
Sokah neemt een nieuw initiatief! Na enkele experimenten in die zin opent Sokah voortaan elke woensdagnamiddag de deuren tussen 13.30 uur en 16 uur voor àlle 55-plussers. Marc Gijs en Guido Everaerts staan in voor de organisatie van die tafeltennisnamiddagen.

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht TTC Sokah Geleide Trainingen