Sokah behoudt leiding in Superdivisie

TTC Sokah Hoboken behoudt de leiding in de Superdivisie van het tafeltennis na 5-1-overwinningen tegen Villette Charleroi en Vedrinamur. Afgelopen vrijdag werd met Petiot, Gommers en Devos gewonnen in Charleroi. Daar verloor alleen Petiot een wedstrijd, zij het nipt in de vijfde set van Lauric Jean. Gommers en Devos wonnen hun twee matchen, Kosolosky speelde een tornooi in Frankrijk.

Zondag dan was Vedrinamur op bezoek in Hoboken, waar Devos, zaterdag op stage vertrokken naar Kroatië, ontbrak en Kosolosky zijn plaats innam na 's nachts te zijn teruggekeerd uit Frankrijk. De vermoeide Kosolosky verloor zo één match, maar Petiot en Gommers wonnen hun twee partijen. Opnieuw een 5-1-zege dus voor Sokah, dat zo landskampioen Diest en Virton achter zich houdt.

Sokah heeft nu 41 punten. Het verspeelde alleen een punt in Diest, dat volgt op vier punten. Virton telt vijf punten minder. Diest en Virton hebben wél nog een match tegoed. Op weg naar het podium moet Sokah op 3 mei nog op bezoek naar Virton, terwijl op woensdag 22 mei in het sportcentrum Stuivenberg van Sokah een rechtstreeks duel met Diest met de titel als inzet wacht.

Tussendoor speelt Sokah nog de finale van de Beker van Antwerpen op vrijdag 26 april, de halve finale van de Beker van België op zondag 28 april tegen en in Castellinoise en, als alles goed gaat, op 1 mei de finale van de Beker van Vlaanderen in Roeselare en op zondag 12 mei de finale van de Beker van België in Oostende. Voor die finale kon Diest zich al kwalificeren.

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah behoudt leiding in Superdivisie