Bilan 1ste Seizoenshelft Jeugdploegen

Ook voor onze jeugdploegen zit de eerste seizoenshelft erop en kunnen we dus een bilan opmaken. Belangrijk is hierbij wel om in ogenschouw te nemen dat onze jeugd competitie speelt om betere tafeltennis(st)ers te worden. Het leerproces is hierbij belangrijker dan het resultaat.

Onze A ploeg ingedeeld bij de jeugd in Super heeft er door kalender problemen helaas maar 2 wedstrijden opzitten. Rushil 4/6, Vitja 3/6 en Mert 1/6 hebben het er naar behoren vanaf gebracht. Het niveau van de jeugd in de provincie Antwerpen ligt heel erg hoog.

Jeugd B behaalde 29 punten, waarvan Lukas er 11 voor zijn rekening nam. Sanay 8 en Cedric en Mert (2x invaller) elks 5. Ook zij zitten in een moeilijke, maar dus leerrijke reeks.

Jeugd C totaliseert 34 punten na de 1ste ronde in afdeling 3B.  Thomas, Ruben, Mats en Fouad kunnen terugblikken op een geslaagde heenronde met enkele uitschieters, zoals het gelijkspel tegen leider Virtus B.

Voor Jeugd D met jonge veulens Ryan, Yaro, Kathe en Ilias oogt de tafeltennis toekomst heel mooi. Vooral Ryan liet zich al opmerken met 27/29, maar ook de andere spelers doen veel leerrijke ervaring op in afdeling 4A. Dit vertaalt zich in een mooie 3de plaats in de rangschikking.

 

Bron: Lieven Der Kinderen (Verenigingsmanager BBC Mercurius & TTC Sokah)

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Bilan 1ste Seizoenshelft Jeugdploegen