Sokah Boekt Vijfde Competitiezege Op Een Rij

TTC Sokah Hoboken boekte tegen Villette Charleroi zijn vijfde competitiezege op een rij. Het werd 5-1. Jeremy Petiot won zijn twee wedstrijden (van Valentin Pieraert en de Rus Vitalii Lievshin), Rajko Gommers verloor van gewezen Belgisch kampioen Lauric Jean en haalde het van Valentin Pieraert, terwijl de jongeren Laurens Devos en Olav Kosolosky knappe overwinningen boekten tegen respectievelijk Lauric Jean en Vitalii Lievshin. Sokah staat zo na vijf competitieweken alleen op de eerste plaats met het maximum van de punten. Villette Charleroi volgt op vier punten en de grote kanshebbers op de titel, landskampioen PW Diest en Virton, staan gedeeld derde op zeven punten. Dat tweetal heeft echter twee matchen minder op de teller staan. Wat dat betreft, is te noteren dat het jammere forfait van Nodo Ekeren de situatie aan de top van de stand in de war stuurt. Normaal moest Sokah op de volgende speeldag op bezoek bij de vrienden van Nodo Ekeren.

Voor Nieuwjaar wachten Sokah nog met Castellinoise, Virton en Diest de sterkste klanten uit de Superdivisie. Tussendoor komt de club uit Hoboken dan ook nog uit in de ETTU Cup, waarin het in de 1/8ste finales eind november het Slovaakse Vydrany bekampt.

Opvallend nog en héél mooi voor Sokah: begin december mogen zowel Laurens Devos als Olav Kosolosky naar het WK voor juniores in Australië. De twee beloften van de Hobokense club kregen van de ITTF de bevestiging dat ze tot het kleine kransje van deelnemers in Australië behoren.

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah Boekt Vijfde Competitiezege Op Een Rij