Sokah Stuurt Logis Auderghem Punteloos Huiswaarts in Eerste Thuiswedstrijd Super

Met de komst van Logis Auderghem stonden onze jongens op speeldag 2 van de Superdivisie meteen voor een echte test. Met Horatio Cifuentes Avalos (A3), Jean Michel Saive (A7) en Ludovic Bierny (A12) is Logis een te duchten tegenstander in de Superdivisie. 

Jérémy Petiot effende het pad door de score te openen tegen Bierny. Nadien etaleerde Laurens Devos zijn goede vorm  door Cifuentes te kloppen met 3-0! Rajko liep daarna in de val van ervaren rot Saive (1-3) waarna Petiot de puntjes op de i zette tegen Cifuentes (3-2) en geruststellende 4-1 voorsprong. Olav Kosolovsky (net terug uit Servië met een zilveren medaille in de rugzak) mocht daarna zijn debuut maken dit seizoen. En dat deed hij in stijl door Bierny te verslaan met 3-2! In een overbodige laatste wedstrijd nam Laurens nog de maat van invaller Christophe Gerard (B0). Sokah klopt Logis met duidelijke 5-1 en gaat ongeslagen mee aan de leiding in het klassement.

Bron: Lieven Der Kinderen (Verenigingsmanager BBC Mercurius & TTC Sokah)

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah Stuurt Logis Auderghem Punteloos Huiswaarts in Eerste Thuiswedstrijd Super