Sokah sluit AVVV seizoen af met dubbel goud!

In de E-reeks moesten Frank en Jean zich meten met Sevos (Ivo Geubels en Marcel Rosiers). Op papier een zware opdracht, wij 2xE2 tegen 2 ervaren E0 spelers.
Het vervelende spel van Jean en de onbekende Frank baarde de tegenstrever wel wat zorgen.Terecht bleek achteraf. Alleen de dubbel kon Sevos binnenhalen, de enkels waren voor Hoboken.
Jean, die in het verleden reeds de NG en F reeks won, vervolledigd zijn lijstje met de E reeks.Een klein beetje onverwacht, des te meer een knappe prestatie, proficiat!
De D-reeks was de heruitgave van een poulewedstrijd.
René en Roby hadden de vader zoon combinatie van de Lijn terug voor hun neus staan, de familie Van Beek. De poulewedstrijd had Sokah met 3-2 gewonnen al kon het ook andersom zijn.
De eerste wedstrijd moest Roby aantreden tegen de alles winnende Zeno. Gebruik makende van de aandachtspunten uit de poulewedstrijd werd deze wedstrijd totaal anders aangevat.
Gevolg, onverwachte nipte winst voor Roby. Samen met de 2 soms zeer nipte winstpartijen tegen vader Leon voldoende om de winst binnen te halen.
Een mooie seizoensafsluiter!

Bron: Lieven Der Kinderen (Verenigingsmanager BBC Mercurius & TTC Sokah)

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah sluit AVVV seizoen af met dubbel goud!