Sokah Hoboken blijft op koers voor titel

 

De club uit Hoboken moest er dan ook aan het werk zonder sterspeler Cazuo Matsumoto, die met een blessure in de bovenarm, na overleg, had afgehaakt. Met het oog op de belangrijke maand mei, wanneer Sokah absoluut met zijn sterkste formatie wil aantreden, nam de club met Matsumoto geen risico's.

Een operatie wilden club en speler hoe dan ook vermijden. Vandaar dat werd gekozen voor rust.

Ook zonder Matsumoto bleef Sokah in Virton en Vedrinamur echter overeind. Stéphane Ouaiche schitterde alweer en won tweemaal zijn twee matchen. Kilomo Vitta pakte na een beklijvend en sterk duel met Cedric Merchez het derde punt in Virton, Zhang deed dat met veel enthousiasme tegen Gregory Obert in Vedrinamur.

De twee gelijke spelen houden Sokah in koers voor de landstitel, al kondigt de eindspurt van de competitie in Superdivisie zich zwaar aan.

Meer doen dan hopen dat op zaterdag 16 mei kan worden gefeest in de Albert Einsteinlaan in Hoboken, als Diest er voor de laatste wedstrijd van het seizoen te gast is, doet Sokah voorlopig niet.

Noteer echter nu al maar die datum van zaterdag 16 mei in de agenda, want Sokah wil er hoe dan ook een feest van maken na, nu reeds, een meer dan geslaagd seizoen! De club speelt op 19 april immers ook de halve finale van de Beker van België en kan zich dan misschien voor een tweede keer op een rij kwalificeren voor de finale ervan!

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah Hoboken blijft op koers voor titel