Sokah dient Virton eerste nederlaag toe, klaar om Jean-Michel Saive te ontvangen!

Wat een spectaculaire match in Superdivisie toch weer. Na de ophefmakende 4-2-zege tegen Nodo versloeg Sokah in Superdivisie nu ook Virton, tot zondag de enige ongeslagen ploeg. Het werd 4-2 voor Sokah.

De Franse kampioen Stéphane Ouaiche had moeite met Cedric Merchez, maar was in de belle toch duidelijk sterker (11-1). En tegen het Nigeriaanse geweld van Segun Toriola speelde Stéphane bijna de perfecte match: 3-0!

Cazuo Matsumoto, net teruggekeerd van een tornooi in Brazilië na een reis van 26 uur én met een temperatuursverschil van zo'n 25 graden, maakte eerst brandhout van Nasiru Kazeem, maar had het nadien ook moeilijk tegen Cedric Merchez. Uiteindelijk moest Merchez buigen in de belle. Cazuo haalde het daarin met 11-6.

Zhang ten slotte speelde goed tegen zowel Toriola als Kazeem, maar kwam telkens net tekort. Tweemaal ging Zhang in de vijfde set onderuit.

Hoe dan ook klimt Sokah nu naar de top van het klassement in Superdivisie. Dat belooft voor de komst naar Sokah van landskampioen Le Logis ét Jean-Michel Saive, die er zéker zal bij zijn, op zondag 14 december om 17 uur. Ook dan brengt Sokah Matsumoto, Ouaiche en Zhang in stelling, want Kilomo Vitta is nog steeds geblesseerd.

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht Sokah dient Virton eerste nederlaag toe, klaar om Jean-Michel Saive te ontvangen!