TTC Sokah investeert in zijn infrastructuur

Sokah investeert de komende maanden fors in zijn infrastructuur. Het gaat om vier grote werken:

 •  Zonnepanelen:
  in de komende weken wordt het dak van het sportcentrum Stuivenberg volgeplant met zonnepanelen, in een poging onze club natuurvriendelijker te maken én het elektriciteitsverbruik terug te dringen.
 •  Scheiding en timer centrale verwarming:
  in de maand maart worden werken uitgevoerd aan de centrale verwarming, zodat cafetaria en sportzaal gescheiden kunnen worden verwarmd, én er wordt een nieuwe thermostaat mét uurregeling aangebracht, zodat de verwarming niét kan worden aangezet of uitvalt wanneer gewenst.
 •  Douches:
  vooral in de kleedkamer heren is een vernieuwing van de douches, om diverse redenen, nodig en daarom zullen die werken in de komende maanden worden uitgevoerd.
 •  Sportvloer:
  omdat de Belgische tafeltennisbond besliste dat clubs met ploegen in de Superdivisie voortaan moeten beschikken over een sportvloer en omdat de club die plannen al langer had, wordt in de komende maanden of volgend jaar werk gemaakt van de aanleg van een sportvloer, afhankelijk van het kostenplaatje gedeeltelijk of volledig, in twee fasen of in één keer. (gesprekken daarover zijn aan de gang)

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht TTC Sokah investeert in zijn infrastructuur