Geoffrey Heirbaut (C2) won de eerste manche van Sokah's Zomertrofee, het ideale voorbereidingstornooi met het oog op de komende competitie. Tot 29 augustus gaat elke dinsdagavond een manche door van die Zomertrofee, waarvoor zich dinsdag 45 spelers meldden in Sokah.

Winnaar van de eerste manche werd Geoffrey Heirbaut (C2), die in de finale nipt sterker was dan Ruben De Vleeschouwer (D0, Rupel). Eerder hadden de twee ook tegenover elkaar gestaan in een poulewedstrijd en toen won De Vleeschouwer.

In zijn halve finale had Heirbaut Patrick Van Heurck (C4, Blue Rackets) verslagen, terwijl De Vleeschouwer op weg naar de finale Jenthe Van Sande (D0, Gierle) had gevloerd.

Verdere kwartfinalisten van Sokah's opener van de Zomertrofee 2017 waren Johan Loos (B6, Schoten), Frank Peeters (D2, Willebroek), John Hanlon (C6, AFP Antwerpen) en Johan Thielemans (D0, Rupel).

Komende dinsdag 25 juli heeft de tweede manche van Sokah's Zomertrofee plaats. Vooraf inschrijven, hoeft niet. Zich om 19.30 uur melden in Sokah, is voldoende.

Bron: Marc Gijs

 

U bevindt zich hier: Home Archief TTC Sokah Zomertrofee Sokah's Zomertrofee 2017: Geoffrey Heirbaut Wint Eerste Manche