TTC Sokah Online

2018-2019

Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

TT Antwerpen TT

TT Antwerpen TT 557 113

Topteam Antwerpen Tafeltennis (TT Antwerpen TT) is in 2005 onstaan als een samenwerking tussen AFP Antwerpen en Sokah TTC Hoboken. Onder de vleugels van deze vzw werden sindsdien tal van nationale en internationale evenementen georganiseerd, zoals het Internationaal A-tornooi van Antwerpen tussen 2005 tot en 2013, de Antwerpse Jeugdmasters in 2006 en 2007 en last but not least, de Belgische Kampioenschappen reeks A in 2009 en 2013.

In juni 2016 trad ook Nodo Ekeren toe tot TT Antwerpen TT, waardoor de koepel bestaat uit de drie grote Antwerpse tafeltennisclubs.
Door deze uitbreiding, beoogt de vzw het toptafeltennis in Antwerpen nog meer en betere kansen te geven inzake omkadering, jeugdopleiding, organisatie en tevens het accent te leggen op een serene en vruchtbare samenwerking tussen deze drie clubs. TT Antwerpen TT geniet als samenwerkingsverband op topsportniveau van ondersteuning via het topsportfonds van de stad Antwerpen.

Voor het lopende seizoen (2017-2018) zijn dit de verwezenlijkingen van TT Antwerpen TT:

• Jaarkalender 2018 (kalender invoegen)

• Gezamenlijke stages jeugd:

Op vrijdag 29/12/2017 waren 12 jeugdspelers ( 4 van iedere club) te gast bij Nodo voor een gezamenlijke stage met aanwezigheid van sparring. Door de talentvolle jeugd samen te laten trainen hoopt TT Antwerpen TT het niveau van de jeugdwerking in Antwerpen nog verder op te krikken.

• Opengestelde trainingsmomenten voor leden van de 3 clubs

Leden van Nodo, AFP en Sokah kunnen wekelijks op vaste momenten bij de andere clubs terecht voor een vrije training. Op deze manier hoopt TT Antwerpen TT de binding tussen de clubs te vergroten. Voor dit jaar zijn dit de vrije trainingen bij de 3 clubs:

1. Nodo Ekeren (Schoutlaan 24, 2180 Ekeren):
2. AFP Antwerpen (Turnhoutsebaan 357, 2140 Borgerhout):
3. Sokah Hoboken (Albert Einsteinlaan 50, 2660 Hoboken):

Op donderdag 10 mei organiseert TT Antwerpen TT de finale beker van België heren op Sokah in Hoboken. Meer info hieromtrent volgt.

Al het nieuws van TT Antwerpen TT, onze topsportsamenwerking met Nodo en AFP, verzameld op één plaats

Topteam Antwerpen Tafeltennis is dit seizoen al bijzonder actief geweest. Denk maar aan de jaarkalender, de jeugdstages of de aankomende activiteiten. Om het overzicht te bewaren en alle leden nog beter te informeren, bundelen we alle TT Antwerpen TT aankondigingen vanaf heden op onze website (link naar de subpagina) en op Facebook. Volgen maar!

 

                                                TT Antwerpen TT Erkende top sportvereneging

 

U bevindt zich hier: Home Nieuwsoverzicht TT Antwerpen TT